MEEST GESTELDE VRAGEN

Bestellen & Verzenden

Welke betaalmethoden accepteert Sharon-B

Voor onze Nederlandse klanten accepteren we betalingen via iDEAL. Belgische klanten kunnen betalen met Bancontact en KBC.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Voor bestellingen onder de €49, bedragen de verzendkosten €4,95 in Nederland en €5,95 in België. Wij bieden gratis verzending voor alle bestellingen boven de €49.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Om een bestelling te plaatsen, selecteert u eenvoudig uw gewenste producten, voegt ze toe aan uw winkelwagen en volgt u het afrekenproces op onze website.

Hoe weet ik dat mijn bestelling succesvol is geplaatst?

Na het plaatsen van uw bestelling, ontvangt u een bevestigingsmail met de details van uw bestelling. Als u geen bevestigingsmail heeft ontvangen, controleer dan uw spammap of neem contact op met onze klantenservice.

Kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen nadat deze is geplaatst?

Als uw bestelling nog niet is verwerkt of verzonden, kunt u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice om wijzigingen of annuleringen door te geven. Eens verzonden, kunnen wijzigingen niet meer doorgevoerd worden.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Bij Sharon-B streven we ernaar om uw bestelling snel te leveren: binnen 1-2 werkdagen in Nederland en 2-3 werkdagen in België, afhankelijk van de drukte bij PostNL. Nadat uw bestelling is afgehaald door PostNL, hebben wij geen directe controle meer over de bezorging. Mocht u een afleverbevestiging ontvangen maar het pakket nog niet hebben, zal PostNL deze gewoonlijk binnen 2 werkdagen alsnog afleveren. We raden u aan om de trackinginformatie nauwlettend in de gaten te houden voor updates over uw levering en bij eventuele vertragingen of problemen kunt u direct contact opnemen met PostNL.

Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een trackingnummer waarmee u de leveringsstatus online via de site van PostNL kunt volgen.

Wat moet ik doen als mijn bestelling beschadigd aankomt of als er iets ontbreekt?

Als uw bestelling beschadigd aankomt of als er iets ontbreekt, vragen we u om dit zo snel mogelijk via e-mail aan ons te melden. Om uw melding te ondersteunen, maak alstublieft een foto van de volledige bestelling, inclusief de pakbon, en voeg deze toe aan uw e-mail. Deze informatie helpt ons om uw probleem efficiënter aan te pakken en een passende oplossing te vinden.

Biedt Sharon-B internationale verzending aan?

Momenteel verzenden wij alleen binnen Nederland en België. Houd onze website in de gaten voor updates over internationale verzending.

Kortingscodes

Helaas kunnen kortingscodes niet met terugwerkende kracht worden toegepast op reeds geplaatste bestellingen. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, maar onze systemen staan het niet toe om kortingen toe te passen nadat een bestelling is verwerkt.

 

Hoe werkt het dan?

Je kunt echter gerust een nieuwe bestelling plaatsen en de kortingscode toepassen tijdens het afrekenen. Op die manier profiteer je alsnog van de korting op je nieuwe aankoop.

Algemeen

Wat voor soort producten biedt Sharon-B aan?

Sharon-B specialiseert zich in een breed assortiment aan hondenaccessoires, waaronder hondentuigjes, halsbanden, muilkorven, loopsheidbroekjes, hondenluiers, en verzorgingsproducten zoals potenbalsem en oorreinigers. We bieden ook wasbare puppy trainingspads en een selectie van reflecterende accessoires aan.

Zijn de verzorgingsproducten van Sharon-B echt 100% natuurlijk?

Ja, al onze verzorgingsproducten voor honden en katten zijn 100% natuurlijk. Ze bevatten geen schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig en zacht zijn voor het gebruik op uw huisdier.

Kan ik advies krijgen over welke maat ik moet bestellen voor mijn hond?

Absoluut! Op onze website vindt u een gedetailleerde maattabel bij elk product. Voor extra hulp kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via whatsapp; we helpen u graag bij het vinden van de perfecte maat voor uw hond.

Zijn de hondenluiers en loopsheidbroekjes comfortabel voor mijn hond?

Ja, onze hondenluiers en loopsheidbroekjes zijn ontworpen met comfort in gedachten. Ze zijn gemaakt van zachte materialen en zijn verstelbaar voor de perfecte pasvorm, zodat uw hond zich comfortabel en vrij kan bewegen.

Biedt Sharon-B ook producten voor katten aan?

Ja, Sharon-B breidt haar assortiment uit naar katten door de verkoop van K9Laboratories supplementen. Deze supplementen zijn speciaal ontwikkeld om katten te ondersteunen bij diverse gezondheidsaspecten als Stress, Heup & Gewricht en bij Niesziekte.

Ruilen & Retourneren

Retourtermijn:

U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling deze te retourneren. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag nadat u het laatste artikel van uw bestelling hebt ontvangen.

Voorwaarden hygiene producten:

Voor de retournering van loopsheidbroekjes, rokjes en hondenluiers is het essentieel dat de hygiënesticker niet verwijderd is. Producten waarvan de hygiënesticker is verwijderd, komen niet in aanmerking voor retour vanwege gezondheidsbescherming en hygiënische redenen. Plasmatten dienen ongebruikt te zijn, anders komen deze niet in aanmerking voor retour.

Status product:

Om in aanmerking te komen voor een retour, dienen de producten in hun oorspronkelijke staat te zijn, ongebruikt en, indien mogelijk, in de originele verpakking.

Retourkosten & terugbetaling

De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant. Verzendkosten worden niet vergoed. Na ontvangst en inspectie van de geretourneerde artikelen, zullen wij overgaan tot terugbetaling, exclusief de oorspronkelijke verzendkosten

Omruilbeleid

Verkeerde maat besteld? U kunt uw product, samen met de pakbon, terugsturen naar: 

Sharon B Design BV, 

Blankenstein 640

7943PA Meppel

 

Vermeld duidelijk voor welke maat en kleur u het product wilt omruilen. De kosten voor het terugsturen zijn voor uw rekening. De verzendkosten voor het versturen van het nieuwe artikel nemen wij voor onze rekening.

Retour adres:

Indien u een product wilt retourneren, kunt u dit doen op eigen kosten. Het retouradres voor uw zending is: 

Sharon B Design BV, 

Blankenstein 640

7943PA Meppel

 

Houd er rekening mee dat de afhandeling van uw retour 5-8 werkdagen in beslag kan nemen na ontvangst. Wij willen u erop attenderen dat het retourneren van producten op eigen risico is. Daarom raden wij u ten zeerste aan om uw retourzending te versturen met tracking. Dit zorgt voor extra zekerheid en stelt u in staat om het pakket te volgen totdat het ons bereikt.