“We’re a fully distributed team of 85 people living and working in 15 countries around the world. And we’re working to build the best products to help our customers.”

James Frank  / CEO

Over ons

Mijn naam is Sharon, de eigenaresse van Sharon-B.com, en mijn passie voor het welzijn van dieren is altijd een drijvende kracht geweest in mijn leven. Deze passie werd nog verder aangewakkerd toen Bro, mijn eigen Chow Chow van bijna twee jaar, in mijn leven kwam. Chow Chows staan bekend om hun unieke persoonlijkheid en prachtige uiterlijk, maar helaas ook om de diverse gezondheidsproblemen waarmee ze te maken kunnen krijgen. Geconfronteerd met de uitdagingen van Bro's gezondheid, begon mijn missie om natuurlijke oplossingen te vinden die niet alleen zijn leven zouden verbeteren, maar die van alle huisdieren.

 

De zoektocht naar effectieve, natuurlijke supplementen, wasbare loopsheidbroekjes, en hondenluiers was niet alleen een persoonlijk project, maar werd de basis van Sharon-B.com. Ik wilde een plek creëren waar huisdiereigenaren toegang hebben tot producten die veilig, milieuvriendelijk, en vooral effectief zijn in het ondersteunen van de gezondheid en het welzijn van hun geliefde viervoeters.

 

Bovendien is het teruggeven aan de gemeenschap een essentieel onderdeel van onze missie. Door samen te werken met organisaties zoals het Bullenhuisje 2.0 en Triple A Animal Shelter in Marbella, streven we ernaar een positieve impact te hebben op het leven van zoveel mogelijk dieren. 

 

Mijn ervaring met Bro heeft me niet alleen geleerd over de uitdagingen waarmee huisdiereigenaren worden geconfronteerd, maar ook over de kracht van gemeenschap en mededogen in het aanpakken van deze uitdagingen.

 

Bij Sharon-B.com is elke dag een kans om mijn passie voor dierenwelzijn te delen en bij te dragen aan een wereld waarin alle huisdieren de zorg en liefde krijgen die ze verdienen. Ik nodig je uit om samen met ons deze missie voort te zetten, voor een gelukkiger en gezonder leven voor onze geliefde huisdieren.