Over Ons

Diervriendelijke oplossingen voor elke hond

4 Jaar geleden zijn we begonnen met een missie:

Het aanbieden van diervriendelijke hondenaccessoires die niet alleen veilig en comfortabel zijn, maar ook stijlvol. Met een toewijding aan het welzijn van honden, hebben we een assortiment ontwikkeld dat tegemoetkomt aan de behoeften van elke hond, ongeacht ras of leeftijd.

 

Onze producten, variërend van hondentuigjes en halsbanden tot muilkorven, zijn allemaal ontworpen met oog voor veiligheid en comfort en bevatten reflecterende elementen voor zichtbaarheid in het donker. En we gaan verder dan alleen de basis; we bieden ook speciale items zoals loopsheidbroekjes en hondenluiers voor de momenten waarop uw hond extra zorg nodig heeft.

 

Daarnaast hebben we sinds 1,5 jaar een nieuwe toevoeging aan ons testteam: Bro, onze chow chow. Hij helpt ons elk product te perfectioneren door ze uitvoerig te testen, zodat we zeker weten dat we alleen het beste van het beste aanbieden.

Van puppy tot volwassenhond

Voor de jongere viervoeters bieden we wasbare puppy trainingspads, een duurzaam alternatief voor de zindelijkheidstraining. Elk product in ons assortiment is geselecteerd op duurzaamheid en ontworpen om het leven van uw huisdier te verbeteren.

Kwaliteit

Bij Sharon-B zetten we ons in voor kwaliteit en innovatie. We streven ernaar om u producten te bieden die niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar deze overtreffen, terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan een betere toekomst voor alle honden en katten. Kies voor Sharon-B en geef uw huisdier de kwaliteit en zorg die het verdient.

100% Natuurlijk

Onze lijn van verzorgingsproducten voor huisdieren is volledig natuurlijk en vrij van schadelijke stoffen, ideaal voor zowel honden als katten. Van verzorgende potenbalsem tot zachte oorreiniger – uw huisdier verdient een product dat zowel veilig als effectief is.